Nynke Jongerencoach

Nynke Brunink

Geniet van het leven!

Ik ben Nynke! Samen met mijn man runnen we ons gezin waarin alles vertegenwoordigt is; tienerkinderenstief- of bonuskinderen kinderen, een jonger broertje, halfbroertjes en zusjes en onze zuid-Italiaanse straathond Penny! Een bont geheel met een geweldige dynamiek, waarin iedereen een eigen plek heeft. Samenwerken, respect en planning zijn erg belangrijk. Echter met stip bovenaan staat, genieten van het leven en er samen het allerleukste van maken! De basis van ons gezin is altijd oerkracht en liefde. Die hebben we genoeg en is altijd voorradig.

Systemisch jongeren coachen

Ook in ons gezin kunnen we de bochten en de sterke stroming van de rivier die het leven symboliseert, soms maar amper nemen. En dan voelt het des te beter als je “gewoon” een poosje op een rustig stroompje kabbelt.
Soms trad de rivier wel eens buiten zijn oevers. Dat heeft mij als moeder veel inzichten gegeven en me gestimuleerd om me nog meer te verdiepen in Jongeren en hun ouders.

Vragen als; waar heb je als ouder bewust invloed op en welk stuk geef je ze onbewust mee en zadel je je kind wellicht mee op, blijven me boeien. Daar is ook mijn zaadje gepland voor het systemisch werken.

In 2021 heb ik de post HBO opleiding voor Jongerencoach succesvol afgerond en daarna een verdieping gedaan in systemisch jongeren coachen. Momenteel volg ik de systemische jaaropleiding “Familieopstellingen’ aan de Academie voor Psychodynamica. 

Penny is 4 jaar en zij heeft ons gezin alleen maar verrijkt. De onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid die wij allemaal van haar krijgen is fantastisch. Ze altijd lief en enthousiast, maar nooit roekeloos. Zelfs een beetje voorzichtig. Ze is het liefste de hele dag dichtbij ons. Ik zal haar (indien gewenst) zoveel mogelijk in de gesprekken betrekken. Dan kan door een wandeling buiten in de natuur, of gewoon door heerlijk met haar te knuffelen!